Vi hjälper människor att må bättre med           psykologi, yoga och mindfulness.

 

YOMI är en vetenskapligt beprövad metod som kombinerar psykologisk teori med yoga- och mindfulnesspraktik. Den riktar sig mot människor som upplever olika former av svårigheter i sin vardag och önskar hitta bättre sätt att ta hand om sig själva.

YOMI har utvecklats och drivs av de legitimerade psykologerna Frida Hylander och Maria Johansson. Förutom sin psykologkompetens är Frida och Maria sedan flera år verksamma som yogainstruktörer inom både vinyasayoga och yinyoga. Det är just kombinationen av psykologi, yoga och mindfulness som utgör grunden i YOMI.  

YOMI har utvärderats i flera vetenskapliga studier i samarbete med Lunds Universitet och Skånes Universitetssjukhus. De resultat vi hittills fått fram visar att de personer som genomgått grundprogrammet YOMI Yin sänkte sina nivåer av upplevd stress och oro signifikant. 

 
 

YOMI Yin Online

Nu finns vårt grundprogram YOMI Yin i en onlineversion så att du som upplever stress och oro, som önskar få ett bättre självomhändertagande, kan praktisera YOMI hemma framför datorn. Kursen sträcker sig över 10 veckor och ges ut i samarbete med Yogobe. Klicka på bilden ovan för att se introvideon och klicka HÄR för att köpa kursen.

Händer just nu på YOMI

Under våren 2019 anordnar vi ett retreat på Torekov Spa på Bjärehalvön; två dagar av yoga, meditation, föreläsningar med fördjupning i temat acceptans och livsvärderingar, god mat och självomhändertagande. Vi lanserar två nya online-program på Yogobe.com, YOMI Recover och YOMI Yang. Dessutom ges en kurs i YOMI Yin i Stockholm med start i mars. Läs mer