Vad vi erbjuder

Nedan följer en beskrivning av de vanligaste tjänsterna vi erbjuder. Letar du efter något som inte står med? Hör av dig till oss, vi hjälper gärna till att ta fram ett upplägg av YOMI beroende på det som fungerar för dig som privatperson eller er som organisation. 

YOMI Yin - grundprogrammet i YOMI som består av 10 sessioner (8 sessioner i förkortad version). Syftar till att hjälpa deltagarna sänka sina nivåer av oro och stress. Riktar sig till dig som privatperson, men kan även erbjudas till organisationer vars medarbetare upplever stress och oro. Under våren 2018 ger vi YOMI Yin i Malmö, Stockholm och Sundsvall. Läs mer här.

YOMI Yin online - i samarbete med YOGOBE ger vi en onlineversion av YOMI Yin som innebär att du kan genomgå hela programmet på egen hand hemma i vardagsrummet. Kursen köper du HÄR.

YOMI Work - en vidareutveckling av YOMI Yin. Består av 10 sessioner och riktar sig till organisationer vars medarbetare upplever hög stress och svårigheter att hitta fokus på arbetet. 

YOMI Workshops - vi presenterar gärna YOMI i kortare format, som halv- och heldagsworkshops. Syftet beror här på beställningen, men kan handla om att ge en introduktion till ett bättre självomhändertagande med hjälp av YOMI, erbjuda psykologisk kunskap om stress och oro varvat med praktiska övningar i stresshantering, eller låta deltagarna få ta del av enstaka sessioner i YOMI-programmet. 

Yoga och mindfulness - vi erbjuder även rena yoga- och mindfulnessklasser när behov och önskemål finns. Allt ifrån lugna, meditativa yinyogaklasser till mer fysiskt utmanande vinyasayogaklasser. 

 

Vill du veta mer om de tjänster vi erbjuder, ha prisuppgifter eller har några andra frågor eller funderingar? Kontakta oss genom att skicka ett mail till kontakt@yomi.nu eller fyll i kontaktformuläret nedan. 

Namn *
Namn