Händer just nu på YOMI

HÖSTRETREAT PÅ KARLABY KRO - FULLBOKAT!

Nu får vi chansen att mötas på ljuvliga Karlaby Kro, mitt på Österlen. Under två dagar i oktober har du möjlighet att delta på ett retreat med fokus på våra känslor. Vi pratar om vad känslor är, hur de påverkar oss och hur vi kan utforska de med nyfikenhet. 

Det här är ett retreat som ger plats för yoga- och meditationspraktik, men också den kunskap som psykologerna och yogalärarna Maria och Kousha sitter på gällande just ämnet känslor. 

Allt i Karlaby Kros vackra miljöer, med fantastisk natur, ljuvlig mat och möjligheter till avkopplande spa. 

Tid och datum: Lör 12/10, kl.10.00 – Sön 13/10, kl. 13.30

Lördag

10.00-10.30 Gemensamt välkomnande och check-in

10.30-12.00 MARIA Inledande klass: YOMI Recover (flow and restore), vi börjar med att få upp energin för att sedan skapa utrymme för att grunda oss och samla ihop oss inför resten av helgen. 90 min 

12.00-13.00 Lunch. Njut av restaurangens fantastiska mat. 

13.00-14.30 KOUSHA  - Presentation av YOMI. Föreläsning med psykologiskt tema kring känslor.  

14.30-17.00 Eftermiddagste och mellanmål, egentid och spa. Tid för välbehövliga timmar av reflektion, avkoppling i spa:t  där det finns uppvärmd pool, bastu, mjuka sittplatser, frukt och te. 

17.00-18.00 MARIA - YOMI Yin. En timmes praktik med lugn yinyoga och möjlighet att landa ner, släppa taget om veckan och låta kroppen slappna av. Möjlighet att stanna kvar för en längre tids savasana efter klassen innan det är dags att byta om till middagen. - 60 min

19.00-21.00 En lugn och välsmakande 3-rättersmiddag inne i restaurangen. 

21.30-22.00 MARIA - Kvällsmeditation för den som önskar. - 30 min

Söndag

7.30-9.00 KOUSHA - Lugn och uppmjukande morgonklass i YOMI Yin-anda (soft flow + yin, den här klassen ger oss möjlighet att mjuka upp kroppen, skapa fokus för sinnet och starta dagen med fokus på vara närvarande. - 90  min

9.00-10.00 Frukost

10.00-11.00  MARIA - Föreläsning med fortsatt utforskande av våra olika känslor och hur emotionsreglering fungerar

11.00-12.30 KOUSHA - Vi tar med oss det vi lärt oss på mattan och använder oss av det i en mer yang-dominerad, utmanande yogaklass, YOMI yang. 90 min

12.30-13.30 Gemensam lunch och avslut.

Pris: 3200 kr (+ 300 kr i enkelrumstillägg). I priset ingår totalt 8,5 timmars guidad praktik och föreläsning, en övernattning, tillgång till Karlaby Kros vackra orangeri med bastu och pool, lunch både lördag och söndag, 3-rättersmiddag på lördagskvällen, eftermiddagste på lördagen samt frukostbuffé på söndagen. 

YOMI tar över Raja Yoga Lund

Med start 1 augusti 2019 tar YOMI AB över yogastudion Raja Yoga Lund i centrala Lund. I tillägg till den befintliga yogastudion kommer verksamheten utökas med psykoterapi-mottagning och en ökad utbildnings- och föreläsnings-verksamhet.

Verksamheten kommer från augusti att bestå av tre delar:

Psykologtjänster i form av en psykoterapimottagning och övriga psykologtjänster i form av föreläsningar, utbildningar, handlednings- och konsultationsuppdrag. Även delar av Klimatpsykologernas verksamhet kommer att ingå.  

Yogastudio med yogaklasser och yogakurser.

YOMI-metoden, en vetenskapligt beprövad metod som kombinerar psykologisk kunskap med yoga och mindfulness, som kommer att erbjudas såväl i yogastudion som av externa psykologer och yogalärare.


Yogastudion behåller namnet Raja Yoga Lund, övrig verksamhet sker under namnet YOMI. Såväl befintliga kunder som nya hälsas välkomna till verksamheten, som även under tiden fram till den 1:e augusti drivs vidare som vanligt.

MariaFridaStockar.jpg


MariaGodessPose.jpg