PSYKOLOGMOTTAGNING

Den 19 augusti slår vi upp dörrarna till vår psykologmottagning på Paradisgatan 1 i Lund. Vi kommer där att erbjuda psykologisk behandling med KBT, CFT, ACT och IBCT. Vi som jobbar på mottagningen är erfarna legitimerade psykologer som är under utbildning till att bli specialister i klinisk psykologi.

 
 
ledsenväg.jpg

Individualterapi

Vi erbjuder individualterapi med KBT, Compassionfokuserad Terapi (CFT) och Acceptance and Commitment Therapy (ACT) för en rad olika psykiska besvär som stress, utmattning, sömnsvårigheter, ångest, fobier, tvångssyndrom och depression.

arg.jpg

parterapi

Vi erbjuder parterapi med Integrative Behavioral Couple Therapy, IBCT, för olika relationssvårigheter. I terapin kommer ni i paret få träffa psykologen dels tillsammans, dels enskilt.

vägkant.jpg

olika sätt att få behandling

Till oss kan man komma på flera olika sätt. Vi tar emot klienter som betalar privat, klienter som kommer via försäkringsbolag, klienter som söker via den internetbaserade tjänsten Lägereld. Under nästa år kommer vi även att kunna ta emot klienter via remiss från den vårdcentral där du är listad.